Duvel collecor glas 2014 ' Yan Sorgi '

Niet in voorraad

BIOGRAFIE

Een terugblik op stukken uit het verleden geeft de Braziliaanse kunstenaar Yan Sorgi een beter inzicht in het heden. Doordat hij zowel Italiaanse als Japanse voorouders heeft, kent zijn eigen verleden tal van tradities, verscheidenheid en inspirerende denkrichtingen.
In zijn werk als grafisch ontwerper, illustrator en videomaker wil Yan steeds ontsnappen aan de werkelijkheid. Dit drukt zich uit in het gebruik van organische lijnen en abstracte elementen. Zijn stijl wordt gekenmerkt door verschillende technieken, waaronder illustraties getekend met de hand, collages en digitale kunst. Yan Sorgi mag MTV en Editora Abril - een bekende Braziliaanse uitgeverij - tot zijn klanten rekenen en hij nam ook deel aan een gezamenlijke tentoonstelling in Londen. Voor MTV ontwierp hij een reeks gepersonaliseerde stickers voor notebooks en smartphones.
Het ontwerp van Yan Sorgi voor Duvel Collection is een weergave van zijn emoties bij zijn eerste slok Duvel: het verlangen om te leven, het verlangen naar emoties, het verlangen naar sensaties en het verlangen naar buitengewoon bier.

20,00 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten excl. BTW 16,53 €