Duvel collector glas 2022 '450 jaar schuttersgilde Sint-Sebastiaan’

In de nabije omgeving van brouwerij Moortgat vinden dit jaar feestelijke schietingen plaats ter ere van een bijzondere verjaardag. De schuttersgilde 'Sint-Sebastiaan' wil namelijk met deze jubileumschietingen een eerbetoon brengen aan al haar leden van de voorbije 450 jaar.

Duvel weet als geen ander dat bier maken en appreciëren deel uitmaakt van het levend erfgoed van verschillende leefwerelden in heel België. Het speelt een rol in het dagelijkse leven, maar ook bij feestelijke gelegenheden.

Genoeg redenen voor Duvel om vanuit hun eigen biertraditie, het 450-jarig bestaan van de 'schuttersgilde Sint-Sebastiaan' uit Meise, mee vorm te geven met een uniek Duvel glas.

Een glas waarmee Duvel het belang van waardevolle tradities bekroont.

Een trofee waarbij boogschutters bij hun staande wip, over generaties heen, fier zullen op zijn!

Terwijl de schutters van de Sint-Sebastiaangilde uit Meise al 450 jaar haar pijlen richt op één doel, richt Duvel zich al 150 jaar op het uitschenken van zijn bier op de ideale temperatuur met de juiste hoogte van de schuimkraag in een eigen specifiek ontworpen bierglas.

Het is een traditie op zich, dat ook onze Duvel verzamelaars, dit glas toevoegen aan hun 'geliefde' collectie. Cupido was dan ook niet voor niets een boogschutter.

25,00 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten excl. BTW 20,66 €