Val Dieu Glas, 33cl.

Niet in voorraad

Het originele Val Dieu Glas, met een inhoudsmaat van 33cl.

Het bier van Val-Dieu vertegenwoordigt authenticiteit en kwaliteit, omdat het het enige abdijbier is dat net als de beroemde tappistenbieren voor 100% op de abdij zelf wordt gebrouwd. www.val-dieu.com.
De monikken zijn aan de oorsprong van het bier dat nu op de abdij wordt gebrouwd.De zisterciëncers waren gekend om hun talenten als bierbrouwers. De monikken van Val-Dieu hebben dit talent eer aangedaan. De ontwikkeleling van de brouwactiviteieten waren oorspronkelijk om het water drinkbaar te maken, waardoor ze ziektes zoals cholera buiktyphus en dysentrie voorkwamen.

Gedurende vele eeuwen werden de levende gisten en het gisitingsproces bestudeerd. Ze hebben de productie van het bier geraffineerd door spéciale recepten te ontwikkelen.Vandaag zijn de bieren van Val-Dieu geïnspireerd op de originele recepten van de monikken. De brouwerij is trouw aan de traditie van de nagisiting in de fles. De bieren zijn originele Belgische abdijbieren, zonder toevoeging van aroma's of kruiden en gebouwd volgens de authentieke infusie methode. 

3,00 € 5,50 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten excl. BTW 3,00 €